tisdag 2 november 2010

"Pucko vs. Milan" kommer till Veberöd

Missa inte chansen att få se Pucko vs Milan av Douglas Maxwell, en teaterföreställning om ensamhet, skuld, vänskap och TV-spel!

Tänk om du hade möjlighet att ändra dina val, tänk om hela livet var uppbyggt som ett tv-spel där du fick en ny chans varje gång du förlorade ett liv...

Andreas (a.k.a. Pucko) är en blek, smal och lite vilsen spelnörd. Eftersom hans riktiga liv suger så tillbringar han all sin vakna tid antingen framför sitt tv-spel, eller ännu hellre i spelaffären The Zone. The Zone är som himmelriket för honom och Milan, ägaren, är hans Gud (han har t.ex. tillgång till katalogen för hela PlayStation). Men The Zone har ekonomiska problem; imorgon kommer affären gå i konkurs och Milan kommer att ha ännu ett misslyckande bakom sig. Affären var hans sista chans att visa att han kan bli lika framgångsrik som sin lillebror.


Pucko vs Milan är en pjäs om längtan att ingå i ett sammanhang, att ha en plats i livet, att vara bra på det man gör och att få chanser att börja om när allt går fel. (ur Teater 23 programinfo.) Se mer på http://www.blogger.com/http://www.teater23.se/fetch.asp?cat=3&ID=277#press/


Missa inte chansen att se denna högst aktuella och angelägna föreställning som enligt utsago är lika uppslukande och fascinerande som ett TV-spel. Passar för barn mellan 11-14 år.

När? Fredagen 12 November kl 18.30
Var? Svaleboskolans Matsal
Hur? Gratis Inträde. Bara kom!
Välkomna!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar