måndag 29 november 2010

Julskyltning.



Då är det dagen efter den årliga julskyltningen i Veberöd som alltid är välbesökt, trottoarerna är fulla av Veberödsbor, hemvändare och även många besökare från andra orter som tycker Veberöd har en fantastisk 1:a advent. Vi här på biblioteket och medborgarkontoret har alltid öppet, "vårt hus" ligger ju strategiskt mitt i byn så det vore synd att inte nyttja tillfället att visa upp sig.

I år hade vi många besökare 1673 stycken som kom in för att rösta på vår årliga pepparkakshustävling (652 röstade), värma sig, fika, prata med bekanta, amma, gå på toa, bli låntagare, lägga in fingeravtryck, låna eller bara se sig omkring.

På vår trapp så fick vi besök av lucia efter att hon och tärnorna åkt häst och vagn. Tomten satt och tog emot önskningar av barnen, kön var lång för att få träffa tomten en del var modiga och satt i knät en stund. Häst och vagn startade från vår parkering och körde sina turer genom byn med barn i vagnen där ögonen glittrade av förtjusning.

Det hela avslutades några minuter efter 19.00 med ett hejdundrande fyrverkeri i 6 minusgrader. Vädret var ju helt perfekt för en stämningsfull julskyltning./ Katarina

PS Glöm inte att komma in och rösta på de 6 fina pepparkaksskapelserna. Röstningen håller på till onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar