torsdag 15 juli 2010

Kvarglömt.




Nu är det sommar även på biblioteket. Det märks på att våra öppettider är färre och att delar av personalen har semester i det fina vädret. Vi andra som finns kvar i tjänst lider i värmen och jobbar på så gott det går i 30 grader.

Idag har jag röjt lite varstans bla ute i kapprummet. Tänk så mycket saker människor glömmer och det är ju mänskligt men saknar de inte det sen, en del borde i all fall frysa. Här finns det mesta, en yllerock för herrar, massor av vantar, mössor, kepsar, cykelhjälmar, väskor, trosor, tröjor, västar, jackor för alla väder, skor och mycket mycket mera.

Snart är det fullt och då är det kanske dags att ordna loppis på bibblan så vi får plats med nytt till hösten. Jag hoppas kanske att någon läser detta och kommer hit och letar efter sina bortsprungna persedlar.




Vi hittar inte bara kvarglömda saker utan vi får även små presenter. En morgon när jag kom så hade någon lagt denna lilla söta ask med små små böckerpå disken. Vilket pyssel, tack snälla för den fina gåvan./ Katarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar