onsdag 28 april 2010

Framtidscafé torsdag 29/4 på Fritid Veberöd







Förra framtidscafét kom Louise som är modell på Sweden modells och berättade om hur det är att jobba med hela världen som arbetsfält. Hon gav en del pratiska tips som att man alltid ska ha bekväma skor och en bra karta över den stad man är i när man springer runt bland olika agenturer och modelljobb. Hon berättade också fördelarna med att ha pluggat språk, så man kan tala för sig och förstå de instruktioner som tillexempel franska/tyska/amerikanska/spanska fotografer ger under ett jobb.

Hon berättade också om fördelarna med att ha pluggat ekonomi eftersom man tjänar på att vara egen företagare. Sen lyfte hon ett varnande finger och fick alla som lyssnade att lova att ALLTID kolla upp fotografer ordentligt innan man ger sig in i ett jobb.

Eleverna i årskurs åtta på Svaleboskolan sköter Veberöds lokalsida och de gjorde en intervju med Louise under kvällen. Och vi fick också se Louise in action då en fotograf riggade upp en "studio" på fritidsgården.

MEN imorgon torsdag klockan 19.00 är det dags för terminens sista framtidscafé och då kommer Björn som är kock och driver en cateringfirma och Cecilia som är flygvärdinna på SAS.

Som vanligt bjuder vi på mumsigt fika!
Välkomna önskar Biblioteket och Fritid Veberöd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar