måndag 9 november 2009

Vi får inte glömma Ingrid.













Amilia
är en av våra flitigaste låntagare på biblioteket och hon fick därför klippa bandet på invigningen i lördags. Läs Sydsvenskans artikel om invigningen genom att klicka här.

Anders Holst är med i Veberöds byaråd och han var en av dom som blivit inbjudna att tala på invigningen. Trots att han bara lånat en enda bok på biblioteket så ställer han sig positiv till det meröppna biblioteket som kommer att sätta Veberöd på kartan och ge Veberödsborna bättre biblioteksservice. Anders har gjort ett inlägg i Skånska dagbladets blogg och det kan du läsa genom att klicka här.

Anders ger Karin Sandberg (bibliotekschef i Lund) en eloge för att hon drivit igenom projektet. Detta gjorde han också i sitt tal i lördags. Karin var då snabb med att tacka oss som jobbar på biblioteket för vårt engagemang, vilket värmde. Men det finns faktiskt en till som bör nämnas. En kvinna som är en av dom som jobbar med IT och teknikfrågor på Lunds stadsbibliotek. Och om jag inte har helt fel för mig så är hon den person som faktiskt kläckte idén om självservice i Lund från början och som sedan har studerat föregångare i Danmark. Ingrid André ska i dagarna gå i pension och det tycker vi hon kan göra med flaggan i topp.

/Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar